Prato

Helpdesk Support 2nd Line

This job is no longer available.

Prato is on a mission

  • Prato maakt deel uit van HR Tech Valley dat de ambitie heeft om via technologische oplossingen ervoor te zorgen dat HR tijd heeft voor wat echt belangrijk is: aandacht voor mensen!

  • Wij werken in een open office omdat dit ook past bij onze open cultuur, waar iedereen een stem heeft.  

Maar…

Wat ontbreekt er? Dat ben jij!

Ben je op zoek naar een omgeving waar je je klantgerichte talenten en je ervaring uit de uitzendwereld ten volle kan inzetten? Waar je je ondernemerschap mag tonen? En je met je technische kennis meteen toegevoegde waarde kan bieden aan onze klanten? Wat denk je dan van volgende jobinhoud:

Als tweedelijns aanspreekpunt (zowel in het Nederlands als in het Frans) voor al onze klanten, voornamelijk actief in de uitzendsector, neem je de diepgaande vragen over verloning, facturatie en boekhouding voor je rekening. Daarnaast werk je iedere dag verder aan meer technische vragen, die door je eerstelijns-collega's al gedeeltelijk zijn uitgezocht, maar waar zij niet verder mee aan de slag kunnen. Je duikt in de code om te kijken of je meteen een oplossing kan bieden. Indien er verdere ontwikkeling nodig is, wordt dit doorgegeven naar je andere collega’s in de development teams. Je kennis van SQL gebruik je om in tabellen te duiken en queries te schrijven. Verder zorg jij ook voor de configuraties van de modules voor onze klanten.

Je weet dat er in een dergelijke omgeving veel op je af komt, maar dat vind je niet erg. Want die afwisseling aan vragen en veelheid aan uitdagingen heb jij net nodig om je goed te voelen. Tegelijk wil jij de dingen gewoon graag goed doen en werk je nauwkeurig en zorg je dat je administratie in orde is.

Geen lijstje van kwalificaties

Kan je het bovenstaande én vooral heb je er zin in, dan kijken we ernaar uit je te ontmoeten. Solliciteer vooral op jouw manier. Wat we wel belangrijk vinden is goed te kunnen inschatten wie je bent en wat je kan.

Vertel ons bijvoorbeeld hoe jij dergelijke uitdagingen in het verleden hebt aangepakt en/of in de toekomst zou aanpakken. Schrijf hierover geen ellenlange epistels, maar hou het kort en bondig in 1 of 2 paragrafen. Als je beschikt over een up to date LinkedIn profiel, dan is een CV voor ons niet vereist. Stuur ons dan gewoon een link naar je profiel. En als je ons nog graag andere dingen deelt over jezelf waaruit jouw persoonlijkheid blijkt zoals een leuk filmpje van jezelf, … zien we dat graag tegemoet. Alles mag, niets moet.

We kijken alvast uit naar je bericht. Je mag van ons snel antwoord verwachten als je solliciteert.

Wil je meer informatie?

Een jobomschrijving kan natuurlijk niet alles omvatten. Contacteer gerust je toekomstige collega Ingrid voor meer info: 011/71.12.90


Wat krijg je in ruil voor jouw inzet?

Prato werkt continu aan een innoverend HR beleid, want wij zijn overtuigd dat mensen naast een correct loon ook waarde hechten aan een omgeving waar er vertrouwen is, waar er waardering is en er continu gewerkt wordt aan een fijne teamdynamiek, waar we samen kunnen groeien.

We zitten niet voor niets in het bruisende technologisch centrum van Limburg namelijk de Corda Campus te Hasselt. Geprikkeld? Join us!