Prato

Senior .Net Developer

This job is no longer available.

Making HR Processes flow

Prato is on a mission

  • Wij bouwen met onze teams de modernste, efficiëntste en snelste loonmotor van de Belgische markt.

  • Wij werken in een open office omdat dit ook past bij onze open cultuur, waar iedereen een stem heeft.  

  • We werken er hard aan om onze flow van werk optimaal te organiseren via Kanban. De Agile mindset in onze teams zorgt er bovendien voor dat we continu kunnen verbeteren.

  • Maar…


Wat ontbreekt er? Dat ben jij!

Je wilt je kennis verder verzilveren als senior developer en wilt graag verder groeien in een professionele omgeving.

Tegelijk vind je het nog steeds geweldig om samen met anderen door code te graven. Maar nu wil je graag nog meer je kennis en kunde delen met anderen. Je kent dan ook je vak door en door.

Je wordt blij van de hele lifecycle van software ontwikkelen: van opzet van omgevingen, programmatie tot continuous deployment. Als senior zet je graag een stempel op de architectuur. Als een goede tuinier verzorg je de code en laat je deze organisch groeien. Test-driven development en clean code zijn een goede meststof hiervoor. Met je coachende skills, creatieve brein en je ‘fixer’-mentaliteit pak je iedere uitdaging aan en kom je met frisse ideeën die we graag verder in de praktijk brengen.

Je weet je weg te vinden in één of meerdere van volgende technologieën C#, javascript/typescript, React, ExtJS, SQL. Maar laat je door dit lijstje niet afschrikken, ook als je enkel Ruby, Python, Java, … kent, mits het grondig in de vingers hebben van de onderliggende principes van OO in een complex domein, kan je bij ons terecht. En over complexe domeinen gesproken: ook voor Domain-Driven Design experts hebben we zeker en vast de nodige uitdagingen!

Goesting om te leren is alleszins cruciaal. Of je nu een voorkeur hebt voor frontend, backend of full stack, we hebben voor ieder wat wils. We vertrekken van jouw interesses om de beste match te maken met het juiste development team.

En als je nieuwsgierig bent hoe onze developers de job omschrijven. Check deze link.


Geen lijstje van kwalificaties

Kan je het bovenstaande én vooral heb je er zin in, dan kijken we er naar uit je te ontmoeten. Solliciteer vooral op jouw manier. Wat we wel belangrijk vinden is goed te kunnen inschatten wie je bent en wat je kan.

 

Vertel ons bijvoorbeeld hoe jij dergelijke uitdagingen in het verleden hebt aangepakt en/of in de toekomst zou aanpakken. Schrijf hierover geen ellenlange epistels, maar hou het kort en bondig in 1 of 2 paragrafen. Als je beschikt over een up to date LinkedIn profiel, dan is een CV voor ons niet vereist. Stuur ons dan wel een link naar je LinkedInprofiel. En wil je graag je technische skills tonen, stuur ons je GitHub profiel of blogs, ... Alles mag, niets moet.

 

We kijken alvast uit naar je bericht. Je mag van ons snel antwoord verwachten als je solliciteert.


Wat krijg je in return voor jouw inzet?

Prato werkt continu aan een innoverend HR beleid, want wij zijn overtuigd dat mensen naast een correct loon ook waarde hechten aan een omgeving waar er vertrouwen is, waar er waardering is en er continu gewerkt wordt aan een fijne teamdynamiek, waar we samen kunnen groeien.

We zitten niet voor niets in het bruisende technologisch centrum van Limburg namelijk de Corda Campus te Hasselt. Geprikkeld? Join us!