Prato

Payroll Specialist

This job is no longer available.

Making HR Processes flow

Prato is on a mission

  • Prato maakt deel uit van HR Tech Valley dat de ambitie heeft om via technologische oplossingen ervoor te zorgen dat HR tijd heeft voor wat echt belangrijk is: aandacht voor mensen!

  • Om met ons loonsecretariaat de volgende stap te zetten zijn we op zoek naar een payroll specialist.  

  • Wij waren 3 jaar geleden met 35 collega's, in 2017 zijn we met 3 maal zoveel collega's. En nog steeds groeiend.

Maar…

Er ontbreekt iets, en dat ben jij!

Jij staat er mee borg voor dat onze klanten zich kunnen bezighouden met hun corebusiness. Want jij bent de specialist die onze klanten ontzorgt in hun loonadministratie. Jij staat voor hen klaar met pro-actief advies bij administratieve, loontechnische en juridische topics. Je kan hiervoor terugvallen op je parate kennis van de sociale wetgeving. En als je het even niet meer weet, doe je een beroep op onze eigen interne juridische dienst.

Meer uitleg moeten we hier niet bij geven, want jij weet toch als de beste wat er allemaal komt kijken bij een correcte loonadministratie en alle bijbehorende verplichtingen naar de overheid (RSZ, Bedrijfsvoorheffing,...) die hieraan verbonden zijn.

Een uitdaging op jouw lijf geschreven?

Kan je terugblikken op een stevige ervaring van minstens 10 jaar in Payroll. Heb je goesting om je expertise te delen met toekomstige collega’s? Laat ons dan weten wie je bent. Vergeet de traditionele motivatiebrief. Vertel ons hoe jij dergelijke uitdagingen in het verleden hebt aangepakt en/of in de toekomst zou aanpakken. Schrijf hierover geen ellenlange epistels, maar hou het kort en bondig in 1 of 2 paragrafen. Je moet ons zelfs geen CV sturen. Als je beschikt over een up to date LinkedIn profiel, stuur ons dan gewoon een link naar je profiel of andere zaken waaruit je expertise blijkt zoals blogs, filmpjes, …

We kijken alvast uit naar je bericht.


Wat krijg je in return voor jouw inzet?

Prato werkt continu aan een innoverend HR beleid, want wij zijn overtuigd dat mensen naast een correct loon ook waarde hechten aan een omgeving waar er vertrouwen is, waar er waardering is en er continu gewerkt wordt aan een fijne teamdynamiek, waar we samen kunnen groeien.

We zitten niet voor niets in het bruisende technologisch centrum van Limburg namelijk de Corda Campus te Hasselt. Geprikkeld? Join us!