Prato

.NET Software Developer

This job is no longer available.

Prato is on a mission

  • Wij werken in een open office omdat dit ook past bij onze open cultuur, waar iedereen een stem heeft.  

  • We werken er hard aan om onze flow van werk optimaal te organiseren via Kanban. De Agile mindset in onze teams zorgt er bovendien voor dat we continu kunnen verbeteren.

  • Wij waren 3 jaar geleden met 35 collega's, in 2017 zijn we met 3 maal zoveel collega's. En nog steeds groeiend.


Wat ontbreekt er? Dat ben jij!


Bij Prato houden we wel van wat uitdagingen. Zo werken we vollen bak aan het omzetten van onze front- en midoffice naar web-based platformen. We ontwikkelen ook nieuwe features zoals Web API’s. En dan is er nog de ambitie om een nieuwe loonmotor te bouwen met een SaaS architectuur. Ondertussen hebben we reeds 7 developers aangeworven en zoeken we er nog twee.

Zin om je tanden hier in te zetten? Dan hopen we dat jij er blij van wordt om de hele lifecycle van software te ontwikkelen: van opzet van omgevingen, programmatie tot continuous deployment. Als een goede tuinier verzorg je de code en laat je deze organisch groeien. Test-driven development en clean code zijn een goede meststof hiervoor. Met je creatieve brein en je ‘fixer’-mentaliteit pak je iedere uitdaging aan en kom je met frisse ideeën die we graag verder in de praktijk brengen.

 

Wij werken in een .NET omgeving. Je weet dan ook je weg te vinden in één of meerdere van volgende technologieën Azure, JS, WebApi, REST, C#, SQL. Goesting om te leren is alleszins cruciaal.  Of je nu een voorkeur hebt voor frontend, backend of full stack, we hebben voor ieder wat wils. We vertrekken van jouw interesses om de beste match te maken met het juiste development team.

Geen lijstje van kwalificaties

Kan je het bovenstaande én vooral heb je er zin in, dan kijken we er naar uit je te ontmoeten. Solliciteer vooral op jouw manier. Wat we wel belangrijk vinden is goed te kunnen inschatten wie je bent en wat je kan. En stel ons ook gerust vragen die je graag beantwoord ziet, zodat jij ons ook goed leert kennen. Je krijgt in het selectieproces dan ook de kans om meteen met één van onze developers te praten.

 

Wat krijg je in return voor jouw inzet?

Uiteraard een correct loon met tal van extra-legale voordelen (wagen met tankkaart, maaltijdcheques, gratis groeps- en hospitalisatieverzekering, glijdende werktijden, ...).

 

Prato werkt continu aan een innoverend HR beleid, want wij zijn overtuigd dat mensen naast een correct loon ook waarde hechten aan een omgeving waar er vertrouwen is, waar er waardering is en er continu gewerkt wordt aan een fijne teamdynamiek, waar we samen kunnen groeien. Vanuit het besef: het kan altijd beter, luisteren we graag naar jouw input en krijg je de kans hier zelf initiatieven te nemen. Daarbij helpen we je graag in je verdere groei: via leesgroepen, toegang tot lectuur, workshops, pair programming, …

We zitten niet voor niets in het bruisende technologisch centrum van Limburg namelijk de Corda Campus te Hasselt. Geprikkeld? Join us!