Prato

Ervaren Jurist Sociaal Recht

Ervaren Jurist Sociaal Recht

Prato is on a mission

  • Prato is een groeiende en dynamische onderneming met een 110-tal gemotiveerde collega’s.

  • We ontwikkelen gebruiksvriendelijke HR-software en ondersteunen klanten bij hun  loon- en personeelsadministratie.

  • We werken in een open office omdat dit ook past bij onze open cultuur, waar iedereen een stem heeft.

  • We maken deel uit van HR Tech Valley dat de ambitie heeft om via technologische oplossingen ervoor te zorgen dat HR tijd heeft voor wat echt belangrijk is: aandacht voor mensen!

Maar…

Wat ontbreekt er? Dat ben jij!

Als specialist sociaal recht volg je de wetgeving nauwgezet op. Je vertaalt de theoretisch-technische informatie naar een praktische en toegankelijke communicatie waar de business verder mee aan de slag kan. Voor de  juridische vraagstukken van interne en externe klanten werk je concrete oplossingen uit.

Op basis van jouw analyses en interpretaties schrijf je teksten en nieuwsbrieven in heldere en begrijpbare taal. Ook de opmaak van juridische documenten zullen we je toevertrouwen.

Getriggerd?

Vergeet de traditionele motivatiebrief. Vertel ons hoe jij dergelijke uitdagingen in het verleden hebt aangepakt. Schrijf hierover geen ellenlange epistels, maar hou het kort en bondig in 1 of 2 paragrafen. Als je beschikt over een up-to-date LinkedIn profiel, is een CV niet nodig, stuur ons dan gewoon de link.

Wil je meer inside information?

Een jobomschrijving kan natuurlijk niet alles omvatten. Contacteer ons gerust voor meer info 011/71.83.29.


Wat krijg je in return voor jouw inzet?

Prato werkt continu aan een innoverend HR beleid, want wij zijn overtuigd dat mensen naast een correct loon ook waarde hechten aan een omgeving waar er vertrouwen is, waardering en continu gewerkt wordt aan een fijne teamdynamiek, waar we samen kunnen groeien.

We zitten niet voor niets in het bruisende technologisch centrum van Limburg, de Corda Campus in Hasselt.