Prato

Developer C#.net en web

This job is no longer available.

Prato is on a mission

  • Ons software pakket zorgt ervoor dat klanten in de dienstenchequesector hun huishoudhulpen vlot kunnen inplannen en alle administratie vlekkeloos verloopt.

  • Wij werken in een open office omdat dit ook past bij onze open cultuur, waar iedereen een stem heeft.  

  • We werken er hard aan om onze flow van werk optimaal te organiseren via Kanban. De Agile mindset in onze teams zorgt er bovendien voor dat we continu kunnen verbeteren. Maar…


Wat ontbreekt er? Dat ben jij!

Ons software pakket is een winforms applicatie in C#.net. Tegelijk de verdere uitbouw van ontsluiting van data via webapi en onderhoud van bestaande webapplicatie (ext js/nhibernatie). Vandaar dat we op zoek zijn naar iemand die zich thuis voelt in beide domeinen. Iemand die de zin heeft om mee aan de basis te liggen van een API. Iemand die steeds de status quo in vraag stelt en op zoek gaat naar verbeteringen. Zo denk je mee na over hoe vernieuwende technologieën (vb. geolocatie, Azure, open Xml formaat) kunnen bijdragen aan het vlotter verloop van alle processen binnen de dienstenchequesector.

Tegelijk vind je er ook voldoening in om de bestaande applicaties steeds effectiever te maken.

Om de uitdaging nog groter te maken werken we over twee locaties heen. Je thuisbasis is Hasselt, maar een deel van het team (lees 'developers') zit in Zwijnaarde. Uiteraard is er af en toe een wederzijds bezoek ingepland. Via live streaming trachten we al een teamgevoel te creëren, maar alle tips zijn zeker nog welkom om de samenwerking verder te bevorderen.

Geen lijstje van kwalificaties

Kan je het bovenstaande én vooral heb je er zin in, dan ben je ‘in the game’. Laat ons weten wie je bent en wat je kan. Vergeet de traditionele motivatiebrief. Vertel ons hoe jij dergelijke uitdagingen in het verleden hebt aangepakt en/of in de toekomst zou aanpakken. Schrijf hierover geen ellenlange epistels, maar hou het kort en bondig in 1 of 2 paragrafen. Je moet ons zelfs geen CV sturen. Als je beschikt over een up to date LinkedIn profiel, stuur ons dan gewoon een link naar je profiel of andere zaken waaruit je expertise blijkt zoals blogs, filmpjes, …

We kijken alvast uit naar je bericht. Je mag van ons snel antwoord verwachten.

Wil je meer inside information?

Een jobomschrijving kan natuurlijk niet alles omvatten. Contacteer gerust je toekomstige collega Jeroen Cuenen op volgend nummer:  011 71 12 80.


Wat krijg je in return voor jouw inzet?

Prato werkt continu aan een innoverend HR beleid, want wij zijn overtuigd dat mensen naast een correct loon ook waarde hechten aan een omgeving waar er vertrouwen is, waar er waardering is en er continu gewerkt wordt aan een fijne teamdynamiek, waar we samen kunnen groeien.

We zitten niet voor niets in het bruisende technologisch centrum van Limburg namelijk de Corda Campus te Hasselt. Geprikkeld? Join us!